NA24.no

Fotballegende sliter på boligmarkedet

Foto: Eltoftnielsen.dk / Getty Images
Sist oppdatert:
Får ikke solgt luksusvilla, og har nå kuttet flere millioner på prisen.

Den danske fotballegenden Brian Laudrup sliter med å få solgt boligen sin.

Laudrup har nå lagt ut luksusvillaen for salg for tredje gang. Nå har han og kona Mette Laudrup slått av tre millioner danske kroner sammenlignet med den opprinnelig utsalgsprisen i 2009, skriver epn.dk.

Den som skal kjøpe den 180-kvadratmeter store boligen, må nå ut med småpene 14,5 millioner danske kroner - noe som tilsvarer i overkant av 15 millioner norske kroner.

Her kan du se boligen i fugleperspektiv

Det er ikke første gangen Laudrup-paret har sett seg nødt til å sette ned prisen på en bolig.

I fjor solgte de et hus i Rungsted for 11,5 millioner mindre enn de opprinnelig ønsket. De hadde satt prisen på boligen til 27,5 millioner, men etter to år på markedet, måtte paret ta til takke med 16 millioner danske kroner for huset.

Den gang kunne Laudrup imidlertid glede seg over en pen gevinst, ettersom de ikke ga mer enn tre millioner kroner for huset da det ble kjøpt i 1992.

Boligen de nå prøver å selge, som ligger på en to mål stor tomt, ble kjøpt for 14 millioner, slik at en eventuell gevinst vil bli minimal.

Brian Laudrup var med på det danske laget som vant fotball-EM i 1992. Han har også hatt en suksessfull klubbkarriere, der han har vært innom klubber som Bayern München, AC Milan, Rangers, Chelsea og Ajax.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere