NA24.no

Fotballhelt slipper unna svindelforsøk

Foto: MMS: Henrik Færevåg/iBergen.no
Sist oppdatert:
Hevder han veddet 100.000 på første innkast.

Den tidligere Southampton-stjernen og landslagsspilleren for England, Matthew Le Tissier, vil ikke få noen rettslige problemer etter å ha innrømmet å ha fikset et veddemål, ifølge britisk presse.

Veddet på første innkast
Det er i sin biografi «Taking Le Tiss» at Southampton-helten forteller om et veddemål på 10.000 pund som han og noen venner, samt en uidentifisert medspiller, inngikk.

Le Tissier sier i boken at de gamblet på når det første innkastet i Southamptons kamp mot Wimbledon i april 1995 skulle skje.

Selv hevder han at han ikke tjente noe på veddemålet da han ikke klarte å slå ballen ut til innkast til riktig tid.

Les mer her: Le Tissier i trøbbel

- Feil ressursbruk
- Etter en diskusjon med Crown Prosecution Service (CPS), som tar ut tiltaler i kriminalsaker i England og Wales, har det blitt tatt en beslutning om ikke å etterforske en angivelig historisk og mislykket gamblinghendelse ved en Southampton-fotballkamp på 90-tallet, sier en talsmann for politiet i Hampshire i en uttalelse, britisk presse.

Politiet tok opp saken etter massive skriverier i britisk presse.

- Diskusjonene med CPS førte til konklusjonen om at en etterforskning i hendelsen ikke vil være i allmennhetens interesse og at det ikke representerer riktig bruk av politiets ressurser, sier talsmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere