*Nettavisen* Økonomi.

Fotballhelt slipper unna svindelforsøk

Foto: MMS: Henrik Færevåg/iBergen.no

Hevder han veddet 100.000 på første innkast.

23.09.09 12:15

Den tidligere Southampton-stjernen og landslagsspilleren for England, Matthew Le Tissier, vil ikke få noen rettslige problemer etter å ha innrømmet å ha fikset et veddemål, ifølge britisk presse.

Veddet på første innkast
Det er i sin biografi «Taking Le Tiss» at Southampton-helten forteller om et veddemål på 10.000 pund som han og noen venner, samt en uidentifisert medspiller, inngikk.

Le Tissier sier i boken at de gamblet på når det første innkastet i Southamptons kamp mot Wimbledon i april 1995 skulle skje.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile BBC

Selv hevder han at han ikke tjente noe på veddemålet da han ikke klarte å slå ballen ut til innkast til riktig tid.

Les mer her: Le Tissier i trøbbel

- Feil ressursbruk
- Etter en diskusjon med Crown Prosecution Service (CPS), som tar ut tiltaler i kriminalsaker i England og Wales, har det blitt tatt en beslutning om ikke å etterforske en angivelig historisk og mislykket gamblinghendelse ved en Southampton-fotballkamp på 90-tallet, sier en talsmann for politiet i Hampshire i en uttalelse, britisk presse.

Politiet tok opp saken etter massive skriverier i britisk presse.

- Diskusjonene med CPS førte til konklusjonen om at en etterforskning i hendelsen ikke vil være i allmennhetens interesse og at det ikke representerer riktig bruk av politiets ressurser, sier talsmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.