NA24.no

Fotballhelter i veldedig spill

Sist oppdatert:
En 14-karats gullball er en del av veldedighetsspillet nettspillselskapet Unibet arrangerer i forbindelse med fotball VM.

De gamle fotballegendene Ruud Gullit, Romario, Pedrag Mijatovic og den svenske keeperhelten Thomas Ravelli har alle vist sin støtte til stiftelsen Breath ved å signere en 14 karats gullfotball.

Stiftelsen støtter alvorlig syke barn i østeuropeiske land ved å arrangere sportsaktiviteter for dem og dermed gi dem litt ekstra pust.

Gullballen er håndlaget for nettspillselskapet Unibet. Den er laget av 2,5 kilo rent gull og estimert verdi er 600.000 kroner. Ballen er pakket inn i 22 tonn is og ballen kan vinnes ved å tippe på hvor lang tid det vil ta for ballen å falle ut av den smeltende isblokken.

- Vi er veldig glade for at legendariske spillere som Gullit og Romario støtter opp om prosjektet og signerer gullballen. De trekker mer oppmerksomhet til konkurransen og når flere tipper på når ballen faller, blir bidraget til Breath stiftelsen større. sier markedssjef i Unibet Norge, Thomas Udness.

Spillet er helt gratis og for hvert veddemål vil Unibet donere 5 eurocent til Breath Stiftelsen.

Isblokken i Berlin vil være omringet av kameraer, så smeltingen kan følges direkte via Unibet.com under fotball VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere