NA24.no

Fotballstjerne eier Fredriksens favoritt

(Scanpix/NA24)
Sist oppdatert:
Englands Frank Lampard eier John Fredriksens stampub.

THE PIGS EAR, LONDON (NA24): - Om Frank eier dette stedet får vi spørsmål om hver dag, sier bartenderen på gastropuben The Pigs Ear til NA24, og bekrefter ryktene som svirrer.

NA24 - din næringslivsavis

Før jul kjøpte fotballstjernen Frank Lampard som spiller for den britiske fotballklubben Chelsea, og hans far Frank Lampard senior, puben hvor John Fredriksen slukker tørsten.

Etter det NA24 kjenner til er det denne puben som er John Fredriksens stamsted i den engelske metropolen.

The FrontPage
Puben skal ifølge kilder har vært til salgs en periode, og hele bygården ble oppkjøpt av far og sønn Lampard i slutten av desember. Kjøpet skal være en finansiell investering ifølge britisk presse.

Det populære vannhullet het tidligere Frontpage, og om det var utslagsgivende for den norske rederens interesse er uvisst, men han eier blant annet tankrederiet Frontline.

Ifølge britisk presse vanker også Prins William og hans venninne Catherine Middleton på stedet som har delt opp etablissementet i to deler. Restauranten har 60 sitteplasser, men du må være tidlig ut for å få bord.

The Old Rectory
Den utflyttede nordmannen kjøpte i 2001 et av den engelske hovedstadens flotteste boliger «The Old Rectory» for 480 millioner kroner av sin rederkollega Theodore Angelopoulus. Han er den første nordmannen som har betalt så mye for et hus.

Residensen ligger i Old Church Street som er ti meter fra den klassiske gastropuben hvor de selger tradisjonelle øltyper og har en kontinental meny. Stedet ble kåret til et av topp ti spisesteder på pub i England i 2007 av avisen The Evening Standard.

Superstjerne
Den ferske pubeieren ble født inn i en fotballfamilie. Hans far var midtstopper for England og to ganger FA Cup-vinner med West Ham United.

Hans onkel, Harry Redknapp, er trener for Tottenham Hotspurs og hans fetter er Jamie Redknapp, som spilte tolv sesonger for Liverpool og 17 kamper for England.

- Siste uke var Capello innom her også, sier den samme muntre bartenderen, som ikke vil bli navngitt.

Fabio Capello er opprinnelig en italiensk fotballspiller som nå trener det engelske landslaget på en fire års kontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere