NA24.no

Fotballstjerner med 100 mill. i potten

Sist oppdatert:
To Brann-helter og en RBK-forsvarer i spleiselag på Oppdal-leiligheter.

Også Japan-proff og eks-RBK’er Frode Johnsen har lagt penger på bordet.

- Vi skal bygge 47 leiligheter ved et skitrekk på Oppdal, og 43 er allerede solgt. I løpet av vinteren håper vi å starte byggingen, sier daglig leder Harald Storvik til NA24.

NA24 - din næringslivsavis

Med seg på laget har kristiansundsinvestoren Frode Johnsen, Ole Christer Basma, Thorstein Helstad og Jan Gunnar Solli. I fjor var alle i Rosenborg – nå er kun Basma tilbake.

Eier 12,5 prosent hver
- Totalinvesteringene er oppe i vel 100 millioner, og vi satser på at leilighetene står ferdige til vinterferien eller påsken i 2009, forteller Storvik.

Fotballspillerne eier 12,5 prosent av aksjene hver gjennom sine selskaper. Storvik og daglig leder Torbjørn Torske sitter på 25 prosent hver av Hovdingard AS, ifølge 2006-regnskapet.

(copyright: Hovdingard.no)
(copyright: Hovdingard.no)

- Jeg har kjente Frode og Christer i mange år, og slik møtte jeg etter hvert de to andre. Alle har vært på hytta mi på Oppdal, og ville gjøre noe annet med pengene sine enn å sette dem i fond, sier investor Storvik.

Maks 3,4 millioner
Ifølge prospektet koster leilighetene fra 1,5 til 3,4 millioner, og de fire fotballspillerne har sikret seg en leilighet hver.

- Nå slipper de etter hvert å invadere hytta mi hver påske, ler Harald Storvik.

Han forteller at selskapet går med nye planer for å investere overskuddet, men vil ikke si hva fortjenesten blir.

- Vi kommer ikke til å sitte igjen med det vi ønsker, men kan leve med den marginen og kommer til å sitte igjen med penger som kan brukes på nye prosjekter.

LES OGSÅ:RBK-helt scorer stort på eiendom

LES OGSÅ: RBK-stjerne satser millioner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere