NA24.no

Fra bank til PR

Sjef for Peto PR
Sjef for Peto PR
Sist oppdatert:
Hege Resvoll Skaug overtar ledelsen i PR-Operatørenes nysatsing Peto.

Resvoll Skaug kommer til Peto fra stillingen som informasjonsdirektør i DnB NOR. Hun går inn som byråleder og skal styre byråets videre utvikling sammen med kreativ leder Preben Carlsen.

Resvoll Skaug har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen, blant annet som informasjonssjef i Nidar, NAF og Posten Norge.

– Det er viktig å få kapitalisert på den imponerende starten Peto har hatt. De gode faglige prestasjonene har lagt grunnlaget for videre ambisjoner og drift, og vi er svært fornøyd med at vi har fått på plass en faglig dyktig og ambisiøs ledelse til å utvikle byrået videre, sier daglig leder Tonje Haugsgjerd Allern i PR-operatørene i en pressemelding.

Peto fikk nylig 5 av 15 nominasjoner i PR-bransjens Gullkornkonkurranse. Byrået består i dag av rådgiverne Ingvill Stapnes Elvestad og Markus Eckbo, i tillegg til Carlsen.

– Jeg gleder meg til å være med på oppbyggingen av et byrå som skal bidra til videreutvikling av PR-bransjen. Peto har allerede vist at de kan lykkes faglig og forretningsmessig. Det potensialet skal vi utvikle videre, sier Resvoll Skaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere