NA24.no

Fra dans til sykkelsetet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Kristian Ødegård blir med Dag Otto Lauritzen på sykkeltur i Europa.

På hjul med Dag Otto» var en av nyhetene da TV 2 lanserte programmet for våren i går. I programmet med Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard skal seerne lære mer om sykkel. «Skal vi danseprogramlederen tar med dansedeltakeren og sykkeleksperten Lauritzen rundt i Europa hvor de støter på utfordringer fra sykkelsetet, skriver VG.no.

Det blir gjensyn med «Farmen», «Norske Talenter», «Golden Goal», «Senkveld» og «Det store korslaget». Av nye programmer presenterte TV 2 «Norgesmester» med Sigurd Sollien som programleder, Jan Fredrik Karlsen som skal lure norske kjendiser og Otto Jespersen er tilbake på skjermen med «Otto helt privat».

«Kolonihagen» er en dokusåpe fra Hjemmets kolonihager på Bjølsen i Oslo, og i «Hjelper Hjerne» skal programleder Troy Gulbrandsen undersøke hva som skjer i hodene på folk.

Ola Thune som tidligere har vært å se på TVNorge kommer med programmet «Thune Files» hvor uløste kriminalsaker blir sett på nok en gang. TV 2 melder også at det blir noe av «Sporløs», kanalens «Tore på sporet»-variant hvor Sturla Berg Johansen skal hjelpe folk å finne slektninger og nære og kjære.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere