*Nettavisen* Økonomi.

Fra dans til sykkelsetet

Foto: (Scanpix)

Kristian Ødegård blir med Dag Otto Lauritzen på sykkeltur i Europa.

27.11.09 08:32

På hjul med Dag Otto» var en av nyhetene da TV 2 lanserte programmet for våren i går. I programmet med Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard skal seerne lære mer om sykkel. «Skal vi danseprogramlederen tar med dansedeltakeren og sykkeleksperten Lauritzen rundt i Europa hvor de støter på utfordringer fra sykkelsetet, skriver VG.no.

Det blir gjensyn med «Farmen», «Norske Talenter», «Golden Goal», «Senkveld» og «Det store korslaget». Av nye programmer presenterte TV 2 «Norgesmester» med Sigurd Sollien som programleder, Jan Fredrik Karlsen som skal lure norske kjendiser og Otto Jespersen er tilbake på skjermen med «Otto helt privat».

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Torsdagsklubben/TV 2

«Kolonihagen» er en dokusåpe fra Hjemmets kolonihager på Bjølsen i Oslo, og i «Hjelper Hjerne» skal programleder Troy Gulbrandsen undersøke hva som skjer i hodene på folk.

Ola Thune som tidligere har vært å se på TVNorge kommer med programmet «Thune Files» hvor uløste kriminalsaker blir sett på nok en gang. TV 2 melder også at det blir noe av «Sporløs», kanalens «Tore på sporet»-variant hvor Sturla Berg Johansen skal hjelpe folk å finne slektninger og nære og kjære.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag