NA24.no

Fra Nettavisen til ABC

Sist oppdatert:
Vaktsjef blir journalistisk motor i ABC Nyheter.

Det er over 20 år siden Børre O. Haugli begynte som journalist i Harstad Tidende. To år etter at han kom til Nettavisen forlater han den til fordel for ABC Nyheter.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

I mellomtiden har Haugli rukket å jobbe i flere riksmedier, blant annet Dagbladet, VG og Nationen. Etter å ha jobbet i to år som vaktsjef i Nettavisen, tar han nå tak i stillingen som nyhetssjef ABC Nyheter på forsommeren.

- En av de mest spennende jobbene jeg kan tenke meg. ABCNyheter skal dyrke egenprodusert journalistikk og bygges opp stein for stein. Vi skal være et alternativ til de store nyhetsmotorene som dominerer nettjournalistikken i dag, sier Børre Haugli til NA24 Propaganda.

Redaktør Herman Berg i ABC Nyheter har store forventninger til den nye nyhetssjefen og mener at med sin bakgrunn vil Haugli bidra til flere egensaker på nettstedet.

- Børre er en veldig positiv tilvekst til ABC Nyheter fordi han har lang erfaring fra etablerte mediehus og kommer til å bringe med seg en trygghet i forhold til journalistiske vurderinger som vil være verdifull for oss. Vi er en ny avis som er i støpeskjeen og trenger både unge og sulte journalister og mer erfarne folk. Så jeg har store forventninger til Børre, sier Berg som ser frem til at Haugli skal tilføre kunnskap som veileder i redaksjonen.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere