NA24.no

Fra TB til toppen

Sist oppdatert:
Sigmund Kydland er ansatt som konserndirektør med ansvar for å lede Edda Medias nasjonale posisjoner.

Kydland kommer fra stilling som administrerende direktør i Edda Vestfold og ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Han har tidligere vært administrerende direktør og ansvarlig direktør i mediehuset Varden i Skien og har bred redaksjonell erfaring fra VG, Dagbladet og Vårt Land.

Edda Media etablerte fra 1. mars i år en ny lederstruktur for å øke fokus på organisk vekst og utvikling basert på tre operative enheter knyttet til tre markedsområder, ett lokalt område, ett nasjonalt område og ett internasjonalt område. Kydland vil få det overordnede ansvar for Edda Digital, de nasjonale enhetene innenfor Edda Ressurs (Edda Trykk, Edda Annonseproduksjon og Medieteam) samt for Edda Distribusjon.

- Sigmund Kydlands har bred medie- og lederfaring både redaksjonelt og markedsmessig som vil komme Edda Media til gode. Han har de beste forutsetninger for å lede våre nasjonale virksomheter og satsingsområder. Vi er nå i stand til å arbeide mer integrert slik at papir og nett smelter sammen og får like utviklingsvilkår, uttaler administrerende direktør Jan Moberg i Edda Media i en kommentar.

Kydland tiltrer stillingen etter nærmere avtale.

- Hva er årsaken til at du nå går fra avis til konsernledelse?

- Rett og slett fordi det er en for spennende jobb til å si nei til den. Det er en jobb med stort spenn med blant annet mange nisjenettsteder, trykkerivirksomhet og distribusjon. Edda har store muligheter i det nasjonale markedet som ikke er fullt ut benyttet på nett ennå, noe jeg gleder meg til å ta tak i, sier Kydland til NA24 Propaganda.

Om Kydland blant annet skal initiere et redaksjonelt samarbeid mellom Edda og A-pressen.

- Det er altfor tidlig å si noe om, slår den nyslåtte konserndirektøren fast.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere