NA24.no

France Telecom åpner for å endre bud

Sist oppdatert:
Vil sukre tilbudet til svenskene.

Det franske telekomselskapet France Telecom la 5. juni frem et bud på TeliaSonera på 41,3 milliarder euro. TeliaSonera og den svenske regjeringen avslo kontant budet. Nå vil France Telecom kanskje endre på budet for å lokke TeliaSonera.

NA24 – din næringslivsavis

France Telecom har insistert på at de ikke vil øke budet før TeliaSonera var villig til å diskutere budet. Aksjonærene skulle få betalt en del i kontanter og en del i aksjer i France Telecom.

Bytteforholdet mellom aksjene ble satt til tre aksjer i France Telecom, for hver ellevte i TeliaSonera. France Telecom ser nå på muligheten for å øke kontantkomponenten i budet, noe som kan lokke TeliaSonera til å inngå samtaler.

Slik som budet fremstår nå er budet på 55,22 svenske kroner. Analytikere hos BNP Paribas ft.com har snakket med ser et bud på 60 svenske kroner som et tak for France Telecom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere