*Nettavisen* Økonomi.

Fransk åpning for Medi-Stim

Selskapet har sikret seg distribusjon i Frankrike.

08.03.07 14:06

Medi-Stim har utnevnt Vitalitec Surgical som ny distributør i Frankrike, og har dermed dekket inn det siste landet i Vest-Europa der selskapet har vært uten representasjon.

NA24 - din næringslivsavis

Fra før har Medi-Stim kun seks installasjoner i Frankrike og ser derfor et stort potensial for sine produkter i dette markedet. Selskapet skriver i en børsmelding at de estimerer at det i Frankrike er over 50 hjertesentre som utfører over 20.000 operasjoner årlig og tror markedet utgjør 20 millioner kroner.

- Dampautoklavering er på mange franske sykehus eneste alternativ for sterilisering av prober. Tidligere tålte ikke Medi-Stim sitt utstyr denne metoden. Siden Medi-Stim sine nye prober er autoklaverbare vil det bli enklere for franske sykehus å ta i bruk Medi-Stim sitt utstyr. Dette gjør at selskapet ser optimistisk på å få innpass i markedet, skriver selskapet i en børsmelding.

Vitalitec Surgical utvikler egne produkter og distribuerer produkter innen kirurgi til hjerte- og karmarkedet. Selskapet er markedsledende innen sitt område og har en salgsstyrke på 10 personer som dekker alle regioner i Frankrike.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.