NA24.no

Foto: SCANPIX (Scanpix)

Fredriksen krever inn bøter

Sist oppdatert:
Rikinginvestor John Fredriksens Aktiv Kapital skal drive inn bøter for rundt 600 millioner kroner.

Aktiv Kapital har inngått avtale med CenterPark om å innkreve bøter knyttet til parkering. Dermed betjener Aktiv Kapital de største privateide parkringsselskapene i landet.

NA24 - din næringslivsavis.

De neste tre årene skal Aktiv Kapital sørge for at Kari og Ola Nordmann betaler parkeringsbøter for mer enn 600 millioner kroner.

På kundelisten har Aktiv Kapital fått Car Park, EuroPark, Parkeringscompagniet og Center Park.

- Vi valgte Aktiv Kapital fordi selskapet hadde de beste løsningene og har valgt å investere i løsninger som tilfredsstiller våre ønsker, sier administrerende direktør Roger Skaug i CenterPark i en pressemelding.

Gjennom de siste årene har Aktiv Kapital bygget opp en sterk infrastruktur med hensikt å betjene landets største parkeringsselskaper.

- Vi er svært fornøyd med at de toneangivende parkeringsselskapene har valgt Aktiv Kapital til all innfordring av kontrollavgifter, sier administrerende direktør Kathrine Dybing i Aktiv Kapital Norge AS.

Hun mener årsaken til at Aktiv Kapital ble valgt, er at de har hatt et sterkt fokus på bransjen, samt at selskapet har utviklet systemer som tilfredsstiller de kravene denne næringen etterspør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere