NA24.no

Frekke tyver stjal julegavene

FANT BARE DUPLIKATMELDINGER: Nadia Erichsen hadde vært borte i ei uke og fant bare to duplikatmeldinger om at hun måtte hente to pakker på Posten. Men da hadde noen andre allerede vært og hentet pakkene.
FANT BARE DUPLIKATMELDINGER: Nadia Erichsen hadde vært borte i ei uke og fant bare to duplikatmeldinger om at hun måtte hente to pakker på Posten. Men da hadde noen andre allerede vært og hentet pakkene. Foto: Ragnhild Gustad
Stjal pakkelapper fra Nadias postkasse, og hentet julegavene på Posten.

Nadia Erichsen bor i studentboligene i Ørnevegen på Håpet i Tromsø. Fredag kveld kom hun hjem etter å ha vært bortreist ei uke, skriver Nordlys.

Før hun reiste bort, hadde hun bestilt en rekke varer som hun skulle gi i julegaver fra ulike nettbutikker. Siden hun lurte på om pakkene var kommet, sjekket hun postkassen sin som noe av det første hun gjorde dag hun kom tilbake til Tromsø.

- Merkelig nok så postkassa temmelig tom ut. Oppi der lå det to duplikatmeldinger. Jeg dro straks avgårde til Rema 1000 på K1, som blir mitt nærmeste postkontor. Tror du ikke jeg får beskjed om at disse pakkene var hentet onsdag kl 09.59. Noen har altså vært i min postkasse og forsynt mens jeg har vært bortreist. Toppen av frekkhet, sier Nadia Erichsen.

Du kan lese hele artikkelen her.

Hun handler mye på nett, og hadde bestilt sju-åtte pakker. Noen ble bestilt for opptil en måned siden. Hun vet foreløpig bare at to pakker er stjålet, og vet ikke hvilke av dem det er. Hun frykter imidlertid at det kan være flere pakker som er borte. Det kan jo ha ligget flere pakker eller pakkelapper i postkassen da tyven var der. Hun antar at de to duplikatlappene må ha blitt lagt der av postbudet like etter at tyven har vært og forsynt seg.

- Tenk å være så frekk som å stjele folks julegaver. Og atpåtil stjele fra en student. Her i området bor det jo bare studenter. Det er jo ikke akkurat vi studenter som har best råd, sier Nadia Erichsen.

Nå må hun ut og kjøpe nye julegaver.

Du kan lese hele artikkelen her.

Bør politianmelde

- Postkassen er privat eiendom og tyveri fra denne bør anmeldes, slik at politiet kan sikre bevis og foreta etterforskning. Vi tilbyr for øvrig sikker oppbevaring av posten din når du er bortreist. Da tar vi vare på alle adresserte sendinger som sendes gjennom Posten, til du kommer tilbake, sier pressesjef John Eckhoff i Posten.

Les flere saker fra Nordlys her!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere