NA24.no

Frokost for fiffen

KULINARISK KOSTBARHET: Nå må man ikke bare knuse egg for å lage omelett - man må knuse sparegrisen også.
KULINARISK KOSTBARHET: Nå må man ikke bare knuse egg for å lage omelett - man må knuse sparegrisen også. (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Hvor mange tusen er du villig til å betale for en omelett?

(LXUS.no) Frokost er som kjent dagens viktigste måltid, og bør absolutt ikke hoppes over. Men dersom to tørre brødskiver med leverpostei ikke frister dine bortskjemte smaksløker, finnes det en omelett som garantert vil tilfredsstille selv den mest snobbete gane.

LES OGSÅ:

Her spiser de fem kilo gull i året

Le Parker Meridien Hotel i New York City har introdusert frokostomeletten ”The Zillion Dollar Lobster Frittata” på menyen, men som navnet tilsier er den ikke helt billig. Herligheten koster 7000 kroner.

Hummer og kaviar

Men penger er papir, og papir har vi nok av. Omeletten er laget av seks egg, grillet hummerhale og 283 gram Sevruga-kaviar fra stør i det Kaspiske hav.

Ledelsen hos Le Parker Meridien hevder ifølge LuxuryLaunches.com at omeletten slett ikke er et PR-stunt, og at den faktisk er riktig så populær til tross for den skyhøye prisen.

Hvor godt kombinasjonen egg, hummer og kaviar egentlig smaker, er det opp til deg å bedømme.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere