NA24.no

Første nedsalg fra InterOil

Sist oppdatert:
InterOil tar nå første skritt for å løse en presset likviditet.

Oljeselskapet har de siste månedene jobbet med å selge deler av sine oljeinteresser i Vest-Afrika for å bedre en anstrengt likviditetssituasjon.

NA24 - din næringslivsavis

Nå er det første salget på plass. Selskapet selger en andel på 10 prosent i den lovende lisensen Cabinda North i Angola til oljeselskapet Petropars.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Salget gir en gevinst for InterOil på 7 millioner dollar i forhold til bokført verdi. Petropars betaler ved å dekke alle InterOil forpliktelser på blokken. Avtalen skal godkjennes av styret i Petropars i løpet av 14 dager.

- Vi er fornøyd med å annonsere salget av deler av vår andel i Cabinda North. Vi opprettholder et sterkt fokus og interesse i Angola, og vi vil fortsette å aktivt delta i planlegging og fremtidig utvikling av Cabinda North-lisensen. InterOil har valgt å selge for å prioritere andre nåværende finansielle og operasjonelle oppgaver, sier styreleder Mårten Rød i InterOil.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere