NA24.no

Full stopp for Norwegian-salg

Foto: Johan Nilsson (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Nettsiden nede grunnet stor trafikk.

Mandag lanserte Norwegian et forhåndsannonsert nyttårssalg, og mange skal ha klikket seg inn på flyselskapets hjemmesider for å sikre seg en billigbillett.

En teknisk feil skal imidlertid ha stoppet kjøpefesten.

- Dessverre sliter vi litt med stabiliteten på grunn av ekstrem stor pågang. Det er mange som har forsøkt å skaffe seg billige billetter, og det har dessverre ført til at nettsiden har vært nede, sier Lassa Sandaker-Nielsen, informasjonssjef i Norwegian, til Nettavisen NA24.

- Vi forstår at det er frustrerende
Nettsiden skal allerede i de tidlige morgentimer ha skapt problemer for de kjøpelystne.

Nå jobber selskapets IT-avdeling på spreng for å løse de tekniske problemene.

- Vi er jo vant til at det er et stort trykk når vi legger ut slike billigbilletter og vi har tatt høyde for stor trafikk. Men tydeligvis har ikke systemet tålt den store trafikken, sier Sandaker-Nielsen, som ikke kan svare på om trafikken ved dette salget har vært større enn normalt.

- Vi forstår at det er frustrerende for dem som har forsøkt å gå inn for å skaffe seg billige billetter at nettsiden er nede, men en liten trøst er at det ikke er mange som har klart å skaffe seg billetter og derfor har ikke alle de billigste billettene har forsvunnet enda, fortsetter han, og legger til:

- Vi oppfordrer alle til å utvise litt tålmodighet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Gledelig å se
Flyselskapet Norwegian er inne i en periode med til dels svært store forsinkelser som rammer passasjerene. I desember var ikke et eneste fly fra Bangkok til Oslo i rute, og kun fire av flyene fra New York holdt rutetabellen.

Forsinkelsene skyldes i stor grad kombinasjoner av tekniske problemer, det faktum at forsinkelser kan utløse hviletidsbestemmelser for besetningen - og at et stramt ruteprogram fører til følgeforsinkelser som er vanskelig å hente inn.

Problemene ser imidlertid ikke ut til å ha skremt passasjerene vekk fra Norwegian.

- Dessverre har det vært forsinkelser for enkelte langdistanseruter, og dette har fått enorm medieoppmerksomhet. Vi erkjenner at vi ikke har vært gode nok når det gjelder det, men det er gledelig å se at trykket på billettsalget er stort, sier Sandaker-Nielsen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere