NA24.no

Fulle direktører tvang fly til mellomlanding

Sist oppdatert:
Det ble en kostbar flytur for de to IT-sjefene.

Det er ikke utenkelig at George Campbell og Paul Alexander Wilson våknet opp med en solid dose fylleangst etter flyturen som endte med nødlanding i forrige uke.

De to IT-sjefene hadde tatt seg en del forfriskelser før avreise, og var allerede beruset da Air Canada-flyet tok av fra Toronto på vei til Beijing.

Den fulle atferden fortsatte, og de to utviklingssjefene hos Blackberry-produsenten Research in Motion (RIM) begynte å forstyrre de andre flygjestene. Campbell og Wilson ble bedt om å roe seg ned, men gjorde det stikk motsatte.

Det hele utviklet seg til at de to sjefene begynte å slåss med flypersonellet. Situasjonen kom først under kontroll da andre passasjerer hjalp flypersonellet med å håndtere de to fyllefantene.

Campbell og Wilson ble lenket med håndjern til setene, og flyet måtte mellomlande i Vancouver der politiet ventet på bråkmakerne.

Fylleturen viste seg å bli kostbar for de to RIM-sjefene. Campbell og Wilson fikk en bot på 71.757 dollar, nesten 410.000 kroner.

I tillegg har utviklingssjefene mistet RIM-jobben, etter at de fikk sparken fra Blackberry-produsenten.

- RIM forventer at ansatte oppfører seg på en måte som reflekterer våre sterke prinsipper og standard for oppførsel. RIM støtter på ingen måte oppførsel som motstrider gjeldende lov og våre ansatte forventes på alle tidspunkter å oppføre seg respektfullt. De to involverte personene arbeider ikke lenger hos RIM, sier selskapet i uttalelse, ifølge Business.dk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere