NA24.no

Funcom til værs på børsen etter Lego-melding

Spillselskapet Funcom seiler mandag formiddag opp som den største vinneren på Oslo Børs etter nyheten om at selskapets nye Lego-spill nå er klart for massetesting.

Aksjekursen til Funcom økte med 10,21 prosent etter melding om at det blir en såkalt åpen betatest av Lego-spillet i utvalgte markeder i juni. Dette betyr at spillet Lego Minifigures Online skal testes mer grundig med et større antall spillere.

Hovedindeksen lå etter drøyt halvannen times salg mandag på 566,19 poeng, en ørliten tilbakegang fra fredagens sluttnoteringsrekord på 566,24 poeng. Hovedindeksen falt de første 20 minuttene av handelsdagen, men var etter en times tid tilbake til startnivået.

Blant de mest omsatte selskapene gikk både Statoil og Telenor tilbake 0,29 prosent og DNB tilbake 0,10 prosent. Yara øker med 0,37 prosent, Seadrill med 0,58 prosent og Det norske oljeselskap med 2,13 prosent.

Stor tilbakegang hadde blant annet transportselskapet Tide (-1,64 prosent), Frontline (-1,42) og Hurtigruten (-1,39).

Nordsjøoljen ble mandag morgen omsatt for 110,15 dollar fatet, mens amerikansk lettolje ble solgt for 101,47 dollar. (©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere