NA24.no

Funn i ny brønn

Questerre har funnet olje i forbindelse med en brønn ved Beaver River-feltet.

Det kanadiske oljeselskapet Questerre melder at de sammen med partneren Transeuro har gjennomført to separate 100-tonn glatt vann frakturstimulasjoner med to intervaller ved A-7-brønnen ved Beaver River Field.

NA24 - din næringslivsavis

Intervallene ble isolert og det øvre intervallet ble stimulert. Under en test som varte i 21 timer produserte det øvre intervallet 317 fat oljeekvivalenter.

Begge intervallene ble etterfulgt av ytterligere stimuleringer og nå starter arbeidet med å fastslå flytraten fra begge sonene.

Basert på de initiale testresultatene utformer Questerre og Transeuro planer for å knytte brønnen til det eksisterende innsamlingssystemet. Avhengig av værforholdene og de endelige testresultatene er det ventet at A-7-brønnen vil kunne bli satt i funksjon i løpet av andre kvartal.

A-7-brønnen er lokalisert 1,3 kilometer nord for A-2-brønnen som testet 273 fat oljeekvivalenter og som nå produserer rundt 667 fat oljeekvivalenter.

Partnerne er også oppdatert på B-3-brønnen som har mål mot Mattson/Besa River-horisonten og befinner seg 5 kilometer sør for A-2-brønnen. Boringer går som planlagt ved en dybde på 1.400 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere