NA24.no

Fussell med nytt styreforslag

Sist oppdatert:
Få timer før generalforsamlingen i Opticom starter, presenterer Thomas Fussell et nytt forslag til styre i Opticom med seg selv som styreformann.

Det nye styret skal ifølge forslaget fra Fussell ledes av ham selv. I tillegg vil Fussell gi plass til Anders Eckhoff, Brita Eilertsen, Hans Gude Gudesen, Robert Keith og Kjersti Wiklund, det fremkommer i en børsmelding fra Opticom.

Opprørsgeneral Henrik Christensen er dermed vraket.

- Vi tar utspillet til etterretning. Vi skal sette oss ned og diskutere saken, og komme tilbake senere, sier Christensen til TV 2 Nettavisen.

Fussell foreslår også å skille ut forsknings- og utviklingsvirksomheten i Thin Film Electronics ASA som et eget selskap.

LES BØRSMEDLINGEN I SIN HELHET HER.

- Thin Film Electronics ASA (TFE) vil være fullt kapitalisert og vil ledes av Hans Gude Gudesen, som er forskeren som har ledet forskningen og utviklingen helt fra begynnelsen. Gude får anledning til å sette sammen et styre i TFE som han anser best egnet til å styre og støtte forskningen hans i fortsettelsen, skriver Fussell i meldingen.

Skulle TFE skilles ut fra Opticom vil selskapet stå tilbake som kun et eierselskap i Fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere