*Nettavisen* Økonomi.

Futurene peker ned

Det amerikanske aksjemarkedet er avventende og futurene er lite forandret i forkant av at Wall Street åpner.

22.08.06 15:05

Dow Jones Indicative faller 0,54 prosent like i forkant av at Wall Street åpner handelen. Aksjene på den mer brede S&P 500-indeksen ligger an til å falle 0,17 prosent. Den teknologitunge Nasdaq-futuren tikker ned 0,29 prosent.

NA - din næringslivsavis

Sviktende salg av luksusboliger rammet resultatet til Toll Brothers. Selskapet som er den største leverandøren av slike luksushjem venter ikke at markedet vil bedre seg i tiden fremover og anslår at de vil selge færre boliger enn det analytikerne hadde ventet på forhånd.

Oljemarkedet holder seg stabilt i forkant av Irans tilsvar på FNs krav. Det er atomprogrammet til Iran som er i fokus denne dagen. Like før sommeren fikk Iran en frist på ut august på å svare på FNs spørsmål og krav. Stridens kjerne ligger i om Iran skal få lov til å anrike uran eller ikke. FN krever et stopp i arbeidet med anrikingen, mens Iran mener det er deres rett til å gjøre som de vil.

Oljeprisen har blitt løftet på bekymringer knyttet til dagens uttalelser fra Teheran, men har stabilisert seg like før den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad gir sitt tilsvar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.