NA24.no

Går av som direktør i Post- og teletilsynet

GÅR AV: Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) hilser på ordstyrer Willy Jensen, direktør i Post- og teletilsynet i forkant av debatten om EUs datalagringsdirektiv.
GÅR AV: Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) hilser på ordstyrer Willy Jensen, direktør i Post- og teletilsynet i forkant av debatten om EUs datalagringsdirektiv. Foto: Berit Roald / SCANPIX POOL
Sist oppdatert:
Tidligere avdelingsleder Torstein Olsen tar over stolen.

Torstein Olsen er i statsråd i dag ansatt som direktør og leder for Post- og teletilsynet. Han er 55 år og bosatt i Oslo. Olsen har fra 1997 vært ansatt i Post- og teletilsynet som avdelingsdirektør,står det i en melding.

Torstein Olsen er utdannet cand. oecon. fra Universitetet i Oslo i 1986, og har blant annet arbeidet i Olje- og energidepartementet og Kredittforetakenes Forening/Bankforeningen. I Post- og teletilsynet har han ledet Posttilsynsavdelingen og Tjenestemarknedsavdelingen.

- Med Torstein Olsen har Post- og teletilsynet fått en svært kompetent direktør som har gode faglige og personlige forutsetninger for å lede tilsynet sitt viktige arbeid i post- og telesektoren, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa i meldingen.

Post- og teletilsynet sitt arbeidsområde omfatter fastseting og oppfølging av forskrifter, tilsyn med aktører på post- og teleområdet, standardisering, tildeling og kontroll med konsesjoner, konkurranseregulering, frekvensforvaltning, autorisasjon av leverandører og installatører og internasjonalt arbeid på post- og telesektoren. Tilsynet har sitt hovedkontor i Lillesand i Aust-Agder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere