NA24.no

Går for prisrekord i Hemsedal

(Finn.no)
Sist oppdatert:
Eiendomsmegleren selger sin egen prakthytte i alpinparadiset.

Kairon Wongravens hyttepalass øverst i Skarsnuten i Hemsedal er lagt ut for salg til en pris på 19,5 millioner kroner.

Bolighandel1: Selg uten megler

Legger du denne summen på bordet, får du 300 kvadratmeter luksus, 2 mål tomt, ski inn/ski ut, og panoramautsikt.

Gedigen luksus
Wongraven kjøpte tomta i 2005 for 1,9 millioner. Hytta som han nå selger sto ferdig i 2008. Den har vedlikeholdsfri fasade i stein og miljøvennlig trevirke.

Hemsedal-palasset er ikke bare den desidert dyreste som noensinne er omsatt i alpinbygda. Den er også blant de aller dyreste fjellhyttene totalt i Norge, og definitivt en av de råeste.

LES OGSÅ:Rekordhytte til 22 mill.

Hør bare:

«Stort oppholdsrom med kjøkken, stue og egen sone for å trekke seg til bake i dype sofaer foran peisen og med panoramautsikt over Hemsedal. I tillegg til dette er det en egen tv stue. (..) Nedsenket peisestue med peis og panoramautsikt over dalen og bakken, utgang til markterrasse / solkrok», lokkes det med i annonsen.

Hytta har 4 soverom og 2 bad. Garasjeplass til 2 biler får du også med på kjøpet.

Standarden ellers er upåklagelig. Her er det oppvarmede vinduer(!) i vegg og tak i stuen, vannbåren varme i alle gulv, samt lys- og varmestyring i alle rom.

Rette merker
Ikea-møbler er det som forventet ikke så mye av: Boffi-kjøkken med Gaggenau hvitevarer. Videre opplyses det at det er klargjort for Bose-anslegg i stue og kjøkken. Møblene er fra Minotti, Flexform og B&B.

Og ellers: «Innvendige betongtrapper med glassrekkverk. Slottsbehandlet heltre Eikegulv, hel limt på underlaget. Fransk Eik fra 1940 i alle himlinger og bæringer for taket på oppholdsrom. Alle innvendige dører spesiallaget i sortbeiset Eik, høyde 249 cm. Rimotepper på mastersov, garderobe og begge gangene».

Wongraven er daglig leder M2 Eiendomsmegling.

Ddet er hyttemegler Øystein Embretsen på Hemsedal som skal prøve finne kjøpere til Wongravens hytte.

Selge? Finn billigste megler på MittOppdrag.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere