*Nettavisen* Økonomi.

Går fra oljefondet til Coca-Cola

- Å jobbe systematisk med spørsmål knyttet til miljø og samfunn har blitt en stadig viktigere del av Coca-Cola sin virksomhet, og det skal bli spennende å bidra til å videreutvikle arbeidet med samfunnsansvar og bærekraft i Norge og Sverige, sier Magdalena Kettis, CRS-ansvarlig i på Coca-Cola Enterprises Norge og Sverige, i en melding. Foto: Coca-Cola Enterprises

Magdalena Kettis blir ansvarlig for miljø- og samfunnsansvar.

I januar begynner Magdalena Kettis som ansvarlig for miljø- og samfunnsansvar (CRS*) for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige. Hun kommer fra Norges Bank, som forvalter den norske statens pensjonsfond, «oljefondet».

Magdalena Kettis har lang erfaring fra ledende stillinger innen CRS på globalt nivå. Hun kommer nå fra stillingen som ansvarlig for sosiale og miljømessige spørsmål i Norges Bank Investment Management (NBIM), som forvalter den norske statens pensjonsfond utland. Hun har også bakgrunn som CRS-konsulent.

- Vår visjon handler om å skape bærekraftig vekst, og vi er veldig stolte over at Magdalena Kettis nå begynner hos oss. Vi har store ambisjoner for vårt arbeid innen miljø- og samfunnsansvar og har et sterkt lokalt engasjement og utfordrende mål som er forankret i hele virksomheten vår. Med Magdalenas bakgrunn og erfaring er vi i stand til å gjøre et taktskifte innen vårt arbeid på dette området, sier Stein Rømmerud, VP Public Affairs and Communication i Coca-Cola Enterprises Norge og Sverige i en melding.

Coca-Cola Enterprises har høye ambisjoner for bærekraftig vekst, og den nyopprettede stillingen viser med all tydelighet at miljø- og samfunnsansvar er et viktig satsningsområde for selskapet. Magdalena Kettis blir ansvarlig for arbeidet med miljø- og samfunnsansvar (CRS) i Norge og Sverige.

- Coca-Cola har ambisiøse mål og har allerede gjort et omfattende arbeid som jeg skal være med på å videreutvikle. Å jobbe systematisk med spørsmål knyttet til miljø og samfunn har blitt en stadig viktigere del av Coca-Cola sin virksomhet, og det skal bli spennende å bidra til å videreutvikle arbeidet med samfunnsansvar og bærekraft i Norge og Sverige, sier Magdalena Kettis, CRS-ansvarlig i på Coca-Cola Enterprises Norge og Sverige i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.