NA24.no

Går inn i TVNorge-ledelsen

Sist oppdatert:
Svein Tore Bergestuen blir ny kommunikasjonsdirektør i TVNorge.

Svein Tore Bergestuen blir ny kommunikasjonsdirektør i TVNorge. Bergestuen kommer fra jobben som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.Kiese, heter det i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for at Bergestuen med sin omfangsrike mediebakgrunn har takket ja til å gå inn i TVNorges ledelse. Han har stor kunnskap om media og kommunikasjon, og en meget sterk pressefaglig bakgrunn. I tillegg vil han med sin politiske forståelse og sitt samfunnsengasjement bli en viktig ressurs i utviklingen av TVNorge, skriver administrerende direktør Harald Strømme i en melding.

– På toppen av Svein Tores lange media-erfaring har han gått en god skole hos Hans Geelmuyden de siste par årene. Det kommer nok godt med når vi skal jobbe med strategisk kommunikasjon fremover.

Bergestuen har jobbet 17 år som journalist, programleder, redaktør og kommunikasjonsrådgiver. Han har tidligere jobbet i TV 2, P4, Kanal 24, Ny Tid, og Amnesty International. Bergestuen har også skrevet bok om norsk kommersiell radio, og hatt en kort visitt som programleder i TVNorge.

- Etter to fantastiske år i Geelmuyden.Kiese var det umulig å si nei til denne jobben. TVNorge er avgjort det mest spennende mediehuset, og jeg er takknemlig for at jeg får lov til å være med å lede dette selskapet i en tid med omstilling og vekst, skriver Bergestuen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere