NA24.no

Erland Bakke, adm.dir. MyAd AS, Sveinung Totland, daglig leder, Voyage AS, Atle Øi, adm.dir, MyAd Norge AS.
Erland Bakke, adm.dir. MyAd AS, Sveinung Totland, daglig leder, Voyage AS, Atle Øi, adm.dir, MyAd Norge AS. (MyAd)

Går internasjonalt med Voyage

Sist oppdatert:
MyAd har kommet med ny profil når de skal søker seg til andre land.

Det kontekstuelle tekstannonseselskapet MyAd skal erobre land utenfor Norge og endrer i den forbindelse profil. Selskapet har fått hjelp av det digitale byrået Voyage Digital Agency.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

– Det er først nå MyAd lanseres for fullt. Når vi nå også søker oss inn i andre land er det viktig å ha en helhetlig profil. Valget av Voyage skyldes først og fremst bredden i kompetansen og de relevante erfaringene byrået har hatt med lignende produkter, kommenterer administrerende direktør Erland Bakke i MyAd AS i forbindelse med en pressemelding.

Den nye profilen skal kommunisere hvor enkelt det er å bruke produktet.

– Profilens hovedoppgave skal være å kommunisere enkelhet. Det er lav terskel for å bruke MyAd. Det skal være enkelt og rimelig, og gi deg følelsen av at dette er laget for deg, sier daglig leder Sveinung Totland i Voyage i forbindelse med pressemeldingen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Logoen er bygget opp av bokstaver og produktets hovedegenskaper. Nå skal den nye profilen vises ved at partnernettverket vil kjøre en markedskampanje. Målet er å få 1.000 nye kunder i løpet av to måneder. I dag har MyAd 750 annonsører og over 2.000 kampanjer.

– Vi kjører i disse dager i gang en omfattende markedskampanje som skal bygge opp under det brede salgsarbeidet som nå er i iverksatt. Vi håper kampanjen vil gi oss rundt tusen nye kunder innen utgangen av august, sier Bakke.

Målgruppen er små bedrifter og enkeltmannsforetak som vil annonsere på nett.

Har du et medietips – kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere