NA24.no

Går sammen om sportsrådgiving

Ansvarlig for golf og reiser Tom Kristensen og daglig leder Tom Aage Lie(til høyre) i Sport Nordic AS.
Ansvarlig for golf og reiser Tom Kristensen og daglig leder Tom Aage Lie(til høyre) i Sport Nordic AS. Foto: Sport Nordic AS
Samler erfaringer i nytt selskap.

Sportsaktørene ABX AS og Sport Nordic AS slår seg sammen og tilbyr rådgivning for å utvikle samarbeidet mellom norsk idrett, næringsliv og humanitære organisasjoner.

- Vi tror vi sitter på nøkkelen til et spennende konsept, gjennom samarbeid med næringsliv og privatpersoner ønsker vi å skape varige bidrag til utviklingen av norsk idrett og støtte til frivillige og humanitære organisasjoner, sier selskapets daglige leder Tom Aage Lie i en melding .

ABX og Sport Nordic har gjennom de siste ti år innenfor hvert sitt område tilbudt opplevelsesarrangementer for næringslivet, ofte i samarbeid med veldedige organisasjoner, knyttet til blant annet golf, tennis og vinteridrett. Fra og med 1.januar 2012 slår selskapene seg sammen under navnet Sport Nordic AS. Ny styreleder blir Jan E. Dietrichson.

- Vi ønsker å fortsette med å kunne tilby skreddersydde arrangementer for reiser i inn og utland i kombinasjon med for eksempel golfturneringer. Vi tror imidlertid at vi vil kunne skape muligheter for flere lokale prosjekter også på andre arenaer som for eksempel støtte til kommunale integreringsprosjekter for barn og ungdom. Med vår kompetanse, bør vi være en attraktiv nøytral rådgiver i denne prosessen, forteller Lie i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere