*Nettavisen* Økonomi.

Gedigen flopp for Williamson og Thodesen

FLOPPET: Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson og programmet «Gullsnutten». Foto: Tvnorge

– Det er første og sannsynligvis siste gang vi ser dette TV-programmet, sier eksperter.

16.02.15 11:33

Tidligere i høst ble det kjent at TVNorge ville dele ut priser til landets beste youtubere, og Odd-Magnus «Odda» Williamson og Henrik Thodesen fikk programlederjobben.

Det direktesendte prisutdelingsshowet ble en gedigen flopp. «Gullsnutten» hadde bare 130.000 seere søndag kveld.

– Det er første og sannsynligvis siste gang vi ser dette TV-programmet, sier TV-ekspert Ruben Solbak Lisøy i mediebyrået MEC til Nettavisen.

– Dette hadde vært gode seertall for en video fra PrebzOgDennis på YouTube, men det er ikke godt nok for Norges nest største kommersielle TV-kanal, fortsetter han.

Hard konkurranse

Det ble delt ut priser i syv kategorier i programmet. Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat påpeker at det var en tøff kamp om seerne søndag kveld.

– Programmet hadde svært hard konkurranse, og gikk i klinsj med både «Hvem tror du at du er» på NRK1 og «Robinson» og «Nyhetene» på TV 2. Det blir ekstra vanskelig å oppnå gode seertall når programmene på de andre kanalene har en etablert seerskare, sier han til Nettavisen.

– Jeg er veldig enig i det Lisøy sier. Programmet leverer langt under pari, og det vil overraske meg stort om dette blir en gjentakende affære, fortsetter han.

Laber interesse på YouTube

«Gullsnutten» ble også strømmet direkte på TV Norges Youtube-kanal, som er landets største med sine 1,1 millioner abonnenter.

Ifølge YouTube har videoen i skrivende stund hatt i underkant av 4000 visninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag