NA24.no

GGS-emisjon ikke klar

Sjefen i Global Geo-Services håper å komme med nytt om emisjonen i løpet av børsdagen.

GGS ble suspendert i morges i forbindelse med at selskapet nå jobber med å plassere en emisjon i forbindelse med selskapets behov for en skikkelig refinansiering. Arbeidet med å få plassert emisjonen pågår fortsatt.

NA24 - din næringslivsavis

- Vi håper å komme med en melding i løpet av dagen, sier administrerende direktør Trond Christoffersen i GGS til NA24 iMarkedet, men legger til at han ikke kan love at selskapet blir klare i løpet av børsdagen.

Det var ved børsstengning onsdag at GGS meldt at de hadde hyret inn meglerhusene CAR og SEB Enskilda til å gjennomføre en privat plassering av inntil 30 millioner nye aksjer.

Emisjonen skal inngå som en del av forberedelsen til å få gjennomført en fullstendig refinansiering av selskapet, som sliter med en balanse bestående av lite cash og mye kortsiktig gjeld.

Selskapet la i forbindelse andre kvartalsrapporteringen denne uken, frem flere alternativer til finansieringsløsninger. Det pågår samtaler med mulige finansielle og industrielle partnere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere