NA24.no

GGS må ut med bonus

Selgerne får bonus etter at Global Geo-Services kjøpte opp selskapet CSPL.

Les NA24 på mobil

Det var i 2005 Global Geo-Services kjøpte opp CSPL fra herrene Andy Cunningham og Charles Ramsden. Selgerne inngikk en salgsavtale med muligheter for ekstrautbetalinger gitt visse salgsnivåer for CSPLs seismikkbase.

NA24 - din næringslivsavis

Må ut med dollar
Den første av disse triggerne er nå utløst og GGS må utbetale 750.000 dollar til selgerne. GGS forventer også at de øvrige to triggerne sannsynligvis vil bli utløst, noe som vil bety ytterligere 750.000 og 700.000 dollar til selgerne.

GGS ga opprinnelig 1,8 millioner dollar for CSPL.

Nye salg
Samtidig melder GGS i dag om ytterligere salg av multiklientseismikk utløst av blant annet tildelinger av blokker. Selskapet melder om over en halv million dollar i ekstrasalg fra blokktildeling i området for seismikkstudien JDPA.

Videre har den pågående lisensrunden utenfor Australia utløst ekstrainntekter på over 0,5 millioner dollar, og et tilsvarende salg fra East Java-basen. GGS har en andel på 50 prosent eller mer i de tre nevnte salgene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere