NA24.no

Gigantavtale for norsk fotball

Sist oppdatert:
Samarbeidsavtalen er verdt 274 millioner over fire år.

Det opplyser Norsk Tipping i en pressemelding torsdag.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

De har fornyet det mangeårige samarbeidet med Norges Fotballforbund og toppklubborganisasjonen Norsk Toppfotball. Avtalen innebærer en forsterket satsing på bredde- og kvinnefotball. 7,5 millioner årlig skal gå til bredde- og kvinnefotball.

Les også: - Norge i kampfiksing-skandale

- Norsk Tipping er norsk fotballs viktigste samarbeidspartner og benevnelsen Tippeligaen for den øverste divisjonen for menn befester denne posisjonen. Gjennom å være general- og enesponsor for norsk fotballs Fair Play-program, styrker vi også fokus på prosjekter som harmonerer med NTs etiske verdier og samfunnsrolle, sier administrerende direktør i Norsk Tipping Torbjørn Almlid.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Norsk Tipping omsetter årlig for mellom 600 og 700 millioner kroner på norsk fotball, og det er derfor essensielt for monopolisten å spille på lag med norsk fotball for tilrettelegging, kampoppsett, ulike eksponeringsflater, informasjon og resultatservice.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

- Den nye avtalen innebærer en sterkere konkretisering av NFFs og toppklubbenes forpliktelser overfor NT. NTF har vært tett involvert i utformingen av avtalen som innebærer en styrking av samarbeidet mellom toppklubbene og Norsk Tipping. Vi ønsker å bidra til at NT beholder sin suverene posisjon i norsk fotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball Niels Røine.

Les også: Drillo-sjokket

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere