NA24.no

Gir Bouvet fornyet tillit

Forskningsrådet vil benytte seg av IT-selskapets tjenester i tre nye år.

Bouvet melder at Forskningsrådet har fornyet en eksisterende rammeavtale, Den nye avtalen vil gjelde i ytterligere tre år med virkning fra 2010, Det er også avtalt en opsjon med en mulig forlengelse i ett år.

Rammeavtalen omfatter bistand innen tjenesteområdene javabasert utvikling, tjenesteorientert arkitektur, interaksjonsdesign og brukervennlighet, datavarehus, smidig utviklingsmetodikk og generell systemutvikling.

- Tilliten vi har fått fra Forskningsrådet viser at vår mangeårige satsing innenfor forskning og utdanning bærer frukter. Forskningsrådet hadde i 2009 et budsjett på 6,1 milliarder kroner, hvorav det meste går til finansiering av forskning. Det er altså betydelige midler som skal håndteres gjennom deres avanserte IT-systemer. Vi ser også fram til å videreføre vårt arbeid med systemer for formidling av forskningsresultater på nettet, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere