*Nettavisen* Økonomi.

Gir Clavis tilskudd

Foto: André Clark Utvik (NA24)

Selskapet går med store underskudd.

Legemiddelseskapet Clavis har fått 6,9 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge. Tilskuddet gjelder kliniske fase II-programmet for Intravenøs CP-4126 behandling av pasienter med nylig diagnostisert bukspyttkjertelkreft.

NA24 - din næringslivsavis

- Dette tilskuddet er avgjørende for å øke innsatsen i det kliniske fase II-programmet som vi nettopp har startet med Intravenøs CP-4126 i behandling av bukspyttkjertelkreft, og er nok en bekreftelse av potensialet vår Lipid Vektor Teknologi har til å generere nye produkter med betydelige fordeler for kreftpasienter i hele verden, kommenterer administrerende direktør Geir Christian Melen i Clavis Pharma.

I andre kvartal gikk Clavis med 16,7 millioner kroner i underskudd. Det er en nedgang fra 15,7 millioner kroner i tap før skatt i samme kvartal året før. Driftsresultatet viser minus 17,1 millioner kroner, en marginal bedring fra 17,8 millioner kroner i minus i samme kvartal 2008.

Driftsinntektene var på beskjedne 0,6 millioner kroner mot 1,1 millioner kroner i andre kvartal i fjor.

Kontantstrømmen fra driften var negativ med 22,4 millioner kroner og ved utgangen av andre kvartal hadde selskapet 44,1 millioner kroner i kontanter og bankinnskudd. Siden da har de fått inn 136,8 millioner kroner gjennom kapitalutvidelser.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag