*Nettavisen* Økonomi.

Gir ikke barna et rødt øre

Foto: (NRK)

Barna til den søkkrike tv-kokken skal ikke være skråsikre på å ha til salt i grøten.

01.02.08 16:10

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Nigella Lawson er anslått til å ha en delt formue med sin ektemann, markedsførerguruen Charles Saatchi, på svimlende 110 millioner pund, rundt 1,2 milliarder kroner. Bare boligen de bor skal være verdt nærmere 80 millioner kroner, men barna skal være langt fra økonomisk sikret, ifølge britiske medier.

NA24 - din næringslivsavis

- Jeg er fast bestemt på at barna mine ikke skal ha noen økonomisk sikkerhet. Det ødelegger mennesker å ikke måtte tjene egne penger, sier Lawson.

Mannen er uenig
Den 48 år gamle tv-kokken har en 13 år gammel datter og en sønn på 11 fra sitt første ekteskap. Hennes nye ektemann, som selv har en 12 år gammel datter fra sitt første ekteskap, er imidlertid slettes ikke enig i sin kones avgjørelse.

- Jeg diskuterte med min ektemann Charles, fordi han mener at du skal kunne etterlate penger til sine barn. Jeg tror vi må være enige om å være uenige, sier Lawson.

Nigellas suksess på tv-skjermen er helt i verdenstoppen. Hennes siste kokkeleringsprogram trakk over 3,2 millioner seere per episode. Men der hennes kolleger Gordon Ramsey og Jamie Oliver har lært faget ved å jobbe på restauranter startet Nigella som matkritiker for avisen Sunday Times.

Blant Englands rikeste
Hennes ektemann startet sammen med sin bror sitt første reklamebyrå i 1976. De regnes nå blant Englands rikeste med en kombinert formue på 231 millioner pund. Nigella er anslått til å være verdt rundt 15 millioner pund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag