NA24.no

Gir ikke opp Scorpion

Sist oppdatert:
Investeringsfond vil gjøre et nytt oppkjøpsforsøk på Scorpion Offshore.

I en børsmelding torsdag kommer det frem at den potensielle oppkjøperen av Scorpion Offshore, Fortune Super Equity Management (FSEM), kommer til å øke budet på selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

- Bud i aksjonærenes interesse
- Vår hovedmotiv er å sikre en passende avslutning på denne transaksjonen, i Scorpion og alle aksjonærenes beste interesse, skriver FSEM i meldingen.

Størrelsesordenen på det nye budet blir ikke gjort klart, og det er ikke satt en spesiell tidsfrist for når denne vil bli kjent.

Feilslått forsøk
Fortune Super har tidligere satt frem et bud på 80 kroner per aksje på Scorpion uten å lykkes. Samtidig har John Fredriksens Seadrill kjøpt seg opp til 36 prosent i riggselskapet og satt frem et pliktig bud på samme kurs.

Styret i Scorpion har på sin side avvist begge budene som for lave. Scorpion-aksjen er svakt opp etter Fortune nye fremstøt og handles på kurs 82 kroner torsdag ettermiddag.

Scorpion-aksjen ble pauset av Oslo Børs like etter meldingen fra Fortune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere