Gå til sidens hovedinnhold

Gir kundene rentegaranti

Ordrene stuper for BWG Homes. Nå tilbyr de rentegaranti.

Omsetningen til Block Watne faller bratt og nå skal det motvirkes ved hjelpe

NA24 - din næringslivsavis

Ferdighusprodusenten BWG Homes hadde i september en ordreinngang på 226 millioner kroner. Det er en nedgang på 26 prosent fra 305,5 millioner kroner.

Hvis man stykker opp tallene viser nedgangen i Norge et fall på 23,8 prosent til 110,9 millioner kroner fra 145,5 millioner kroner i september, mens ordrenedgangen i Sverige var på 28,1 prosent til 115,1 millioner kroner.

I tredje kvartal havnet ordreinngangen 24,1 prosent lavere til 530,8 millioner kroner for BWG Homes, mens nedgangen så langt i år er på 19 prosent til 2.122,6 millioner kroner. Nedgangen er størst i det svenske markedet.

For å få fortgang på ordrene tilbyr nå Block Watne rentegaranti for sine kunder. Garantien gjelder kundene som kjøper ny bolig med overtagelse innen utgangen i av inneværende år.

- Rentegarantien er et rentetak basert på 1 måned NIBOR nominell rente på 6,5 prosent. Overstiger 1 måned NIBOR 6,5 prosent, utbetaler Block Watne differansen til kundene. Ordningen som er uavhengig av kundens boligfinansiering, gjelder for hele kontraktssummen og i fem år, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi erfarer at mange kunder bruker lenger tid på sin kjøpsbeslutning enn tidligere. Usikkerhet om renteutvikling og bankers krav til at kunder må selge eksisterende bolig før de får lånefinansiert ny bolig er bakenforliggende årsaker. Vi ønsker å trygge våre kunders investering i ny bolig, og tilbyr avtale om rentegaranti for kjøp av bolig i våre boligprosjekter, sier administrerende direktør Ole Feet i Block Watne.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto