NA24.no

Gir opp Wilson-bud

Sist oppdatert:
De som prøvde å kjøpe seg opp i rederiet Wilson har kastet kortene.

Konsortiet bestående av Djuva 11 AS, Bergshav Tankers AS, Aktieselskabet Borgestad ASA og Osiris Prosjekt AS har nå bestemt seg å skrinlegge sitt bud på over 50 prosent av aksjene i rederiet Wilson.

NA24 - din næringslivsavis

Det skjer etter at de ikke oppnådde målsetningen om å få fatt på over 50 prosent av aksjene i rederiet. Det var satt som betingelse for at budet ville bli gjennomført.

Det var 23. august at de fire selskapene satte frem budet på 24 kroner pr. aksje i Wilson. Tilbudet utløp klokken 16 den 30. august.

- Aksjonærene i Wilson som har akseptert konsortiets tilbud er derfor ikke lengre bundet av sin aksept, heter det i en melding fra konsortiet.

Budet ble fremsatt i forbindelse med at hovedaksjonær Caiano As, som kontrolleres av styreformann Kristian Eidesvik gjennomfører et pliktig tilbud på kurs 20,33 kroner. Ingen av styremedlemmene i Wilson valgt å godta budet fra konsortiet.

Det pliktige tilbudet utløper 1. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere