NA24.no

Gjeldsavtale for Vollvik

Foto: Andrè Clark Utvik
Sist oppdatert:
Det ordner seg for mobilpropellen: Enig med meglerhus om gigantgjeld - og sponsor for laget til Svennis.

Idar Vollvik inngikk sent tirsdag en gjeldavtale med meglerhuset First Securities, melder Dagensit.no .

Gjelden har han slept på etter vanvittig aksjehandel som endte med at han tapte milliardformuen han hadde bygd opp etter å ha solgt mobilselskapet Chess. Dette har også medført at han til nå ikke har kunnet vært formell eier av sitt teleselskap, Ludo Mobil.

- Avtalen innebærer at vi har en fireårsavtale, der vi har blitt enige om et sluttbeløp. Jeg er en veldig glad gutt i dag, sier Vollvik til Dagensit.no. Han beskriver situasjonen han har vært i som «superubehagelig».

Etter det Dagensit.no erfarer er beløpet på 50-60 millioner kroner.

Det var trolig svært viktig å få dette på plass nå, for over nyttår skal Ludo Mobil etter planen hente inn penger i en emisjon.

Samtidig melder VG Nett at Ludo Mobil går inn som sponsor for fotballaget Notts County, hvor Sven-Göran Eriksson er sportsdirektør.

- Vi er enige om en sponsorkontrakt som innebærer at Notts skal spille med Ludo på brystet i 2010 og 2011. Vi blir klubbens hovedsponsor. Avtalen er verdt mellom 2 og 2,5 millioner kroner, sier Vollvik til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere