*Nettavisen* Økonomi.

Gjelsten bygger luksusleiligheter

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)

River kjøpesenter og parkeringsplass.

05.11.11 12:30

Lefdal-Senteret og det kommunale P-huset på Bekkestua vil snart blir gjort om til kjøpesenter og 80 eksklusive leiligheter. Det er Asker-firmaet Profier, som har Gjelsten Holding som hovedaksjonær, som har kjøpt utviklingsprosjektet sentralt i Bærum.

Balkong eller takterrasse
Høyt hevet over bakken vil man kunne kjøpe seg leilighet med heis, peis og garasje, og med gåavstand til delikatessebutikker, vinmonopol, apotek og dagligvarebutikk. De aller fleste leilighetene blir liggende mot sør og vest, med romslige balkonger eller takterrasser.

- Leilighetene bør være klare for salg før påske, sier markedsansvarlig Kristen Rikter-Svendsen i Profier i en pressemelding.

Stort kjøpesenter
I alt blir kjøpesenteret på 12 000 kvadratmeter.

- Det er investert store summer for å binde sammen Bekkestua på en god måte. Her blir det plass til uteservering, en liten vannfontene og et nytt bygg som omkranser det nye torget, sier Rikter-Svendsen.

Det er allerede bygget et lokk over Kolsås-banen på Bekkestua, ved siden av eiendommen. Lokket blir det nye torget, hvor inngangspartiet til nye Bekkestua Senter blir liggende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.