NA24.no

Gjorde sex-bevegelser på TV

Sist oppdatert:
NRK viste verdensmester Lars Berger gjøre sexbevegelser med hånden og munnen.

Reporter Ingerid Stenvold gjorde intervjuer i NRK-bussen i Sapporo. I baksetet satt stafettverdensmesteren Lars Berger. Mens sidemannen brølte av latter, gjorde Berger sex-bevegelser med hånden fram og tilbake mot munnen, skriver VG.

Det hele ble vist på TV, noe NRK nå beklager.

- Trist for Lars
Ingerid Stenvold hadde intervjuet det norske herrelandslaget om stafettseieren, og sto med ryggen til Lars Berger og snakket inn i kamera da Berger gjorde de seksuelle gestene.

Stenvold ønsker å avdramatisere det hele.

- Jeg synes det er trist for Lars Berger at dette har blitt slått opp som en sak. Han er en helt som har gjort en kjempeinnsats i VM, og dette var en fullstendig harmløs fleip, sier Stenvold på telefon fra Japan.

- Burde ikke vært vist
Stenvold understreker at innslaget ikke burde vært vist på TV, men at hun selv ikke føler seg støtt av Bergers oppførsel.

- Det var jo verken morsomt eller passende, så det burde ikke vært vist. Jeg kan beklage hvis noen som så innslaget føler seg støtt, men selv gjør jeg overhodet ikke det, sier Ingerid Stenvold. Hun understreker at hun har og har hatt et godt forhold til skigutta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere