NA24.no

Foto: Montasje (TV 2 Interaktiv)

Goodtech harryhandler

Sist oppdatert:
Goodtech bruker millioner og egne aksjer for å kjøpe seg opp i Sverige.

Industriselskapet Goodtech melder fredag at det har inngått avtale om kjøp av det svenske selskapet Lecab Materialhantering AB (Lecab) i Gøteborg.

NA24 - din næringslivsavis

Det svenske selskapet med 15 ansatte hadde i 2008 en omsetning på 58 millioner svenske kroner, og det Goodtech kaller gode marginer. Det er forventet at utviklingen vil fortsette inn i 2009.

Oppkjøpet gjøres delvis i kontanter og delvis i aksjer. Goodtech betaler syv millioner svenske kroner, og i tillegg skal det legges tre millioner aksjer i potten. Goodtech-aksjen handles fredag morgen for litt under to kroner.

- Goodtech forventer synergier innen salg, markedsføring, prosjektering og levering av tekniske systemløsninger. Sett i sammenheng med tidligere oppkjøp er Goodtech nå en betydelig aktør innen automatisering og materialhåndtering også i Sverige, skriver Goodtech i meldingen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere