NA24.no

Goodtech i pluss

Leverer tall for tredje kvartal.

Goodtech fikk et resultat før skatt på 10,1 millioner kroner i tredje kvartal. I tilsvarende kvartal i fjor la de frem et resultat før skatt på 7,1 millioner kroner. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) havnet på 10,1 millioner kroner noe som er på nivå med fjorårets periode.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsmarginen (EBITDA-marginen) falt til 8,3 prosent fra 9,8 prosent, mens driftsinntektene vokste til 121,3 millioner kroner fra 102,7 millioner.

Det ordinære driftsresultatet havnet på 9,2 millioner kroner en tilbakegang fra 9,6 millioner kroner i tredje kvartal 2007.

Ordrereserven lå på 230 millioner kroner ved utgangen av kvartalet.

- Goodtech er i en situasjon med god likviditet, liten ekstern finansiering og langsiktige kredittrammer. Dette gjør at konsernet er godt posisjonert for videre kontrollert ekspansjon, til tross for uroen i finansmarkedet den siste tiden. Markedsutsiktene for Goodtech vurderes fortsatt å være gode. Goodtech har kunder innen mange bransjer, noe som gjør konsernet mindre eksponert for konjunktursvingninger, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere