NA24.no

Grandiosa er krisemat

Sist oppdatert:
Pizzasalget går så det suser i nedgangstider.

Det kom en gladmelding fra Sunnmøre på onsdag. Ifølge NRK går pizzasalget så det suser i nedgangstidene.

NA24 - din næringslivsavis

Orkla-eide Stabburet utvider nå pizzafabrikken på Stranda for å øke produksjonen.

- Pizza er lettvint og er mat som har fotffeste i det norske folket. Det har vært en fantastisk utvikling de siste årene, og mye tyder på at det vil fortsette, sier informasjonsdirektør i Stabburet, Robert Rønning, til NRK i Møre og Romsdal.

Og han fortsetter:

- Pizza er typisk mat for nedgangstider, sier Rønning.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

100.000 flere pizzabunner
De nye lokalene blir på 550 kvadratmeter og vil stå klare til bruk i mai. Utvidingen øker det totale fabrikkarealet til rundt 15.000 kvadratmeter.

Dette skal visstnok kunne gjøre fabrikken i stand til å kunne produsere 100.000 flere pizzabunner pr. dag. NRK melder at utvidelsen av pizzafabrikken er den største Stabburet har gjort på 11 år.

Suksess med speltpizza
Stein Erik Hagen & Co. lanserte Grandiosa Speltpizza i første kvartal. Dette har vært en formidabel suksess.

Dette er nå den nest største pizzavarianten i det norske pizzamarkedet.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere