*Nettavisen* Økonomi.

Grandiosa er krisemat

Pizzasalget går så det suser i nedgangstider.

23.01.10 17:55

Det kom en gladmelding fra Sunnmøre på onsdag. Ifølge NRK går pizzasalget så det suser i nedgangstidene.

NA24 - din næringslivsavis

Orkla-eide Stabburet utvider nå pizzafabrikken på Stranda for å øke produksjonen.

- Pizza er lettvint og er mat som har fotffeste i det norske folket. Det har vært en fantastisk utvikling de siste årene, og mye tyder på at det vil fortsette, sier informasjonsdirektør i Stabburet, Robert Rønning, til NRK i Møre og Romsdal.

Og han fortsetter:

- Pizza er typisk mat for nedgangstider, sier Rønning.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

100.000 flere pizzabunner
De nye lokalene blir på 550 kvadratmeter og vil stå klare til bruk i mai. Utvidingen øker det totale fabrikkarealet til rundt 15.000 kvadratmeter.

Dette skal visstnok kunne gjøre fabrikken i stand til å kunne produsere 100.000 flere pizzabunner pr. dag. NRK melder at utvidelsen av pizzafabrikken er den største Stabburet har gjort på 11 år.

Suksess med speltpizza
Stein Erik Hagen & Co. lanserte Grandiosa Speltpizza i første kvartal. Dette har vært en formidabel suksess.

Dette er nå den nest største pizzavarianten i det norske pizzamarkedet.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Annonsebilag