NA24.no

Grenlands-Røkke utfordres

Sist oppdatert:
Konkurranse om aksjene i industrikonsernet Grenland Group.

Ikke alle aksjonærene ser ut til å gå for oppkjøsptilbudet som er ute i industrikonsernet Grenland Group.

Grunnleggeren av Grenland Group, Hallgeir Skogen og den rogalandsbasert investerings- og industrigruppen HitecVision mener Grenland Group vil ha det bedre som et privateid konsern, og la før helgen frem et frivillig bud på industrikonsernet. Gjennom et felleseid selskap, så satte Skogen og HitecVision frem et bud på 13 kroner per aksje i Grenland Group den 12. oktober.

Mandag morgen meldes det imidlertid at en av aksjonærene i Grenland Group, NLI Eiendom, har kjøpt seg kraftig opp i selskapet.

NLI har kjøpt 1.165.000 aksjer, tilsvarende 4,37 prosent av aksjekapitalen og stemmene i Grenland Group.

SEB har i dag tidlig meglet en post på dette antallet aksjer til en pris av 15 kroner per aksje. Dette er altså to kroner over oppkjøsptilbudet fra Hallgeir Skogen & co.

NLI Eiendom AS eier etter dette totalt 2.289.000 aksjer, tilsvarende 8,59 prosent av aksjekapitalen og stemmene i selskapet. NLI eies av en av Telemarks rikeste menn, Børre Loe Nordheim Larsen.

NA24 har ikke lykkes med å få kontakt med NLI Eiendom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere