NA24.no

Foto: AP/SCANPIX

Gullungenes gavedryss

Sist oppdatert:
Småbarna til de rike og berømte går ikke rundt i keiserens nye klær.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

For amerikanske rikinger er bare det beste godt nok når deres arvinger skal sove, stelles, skos og smykkes. Designere kaster seg nå på trenden om å lage luksuriøse babyprodukter for å tilfredsstille kravstore nybakte foreldrene.

NA24 - din næringslivsavis

CnnMoney melder at Donald Trump og hans Melania gikk til innkjøp av en Versailles sprinkelseng da deres Barron Trump ble født. Sengen er forgylt med ekte gullblader, for de som ønsker at deres håpefulle skal lukte gull allerede i ung alder. Prisen er heller ikke til å rynke på nesen av, om man har rundt 19 000 kroner å avse juniors første sovested.

Stellevesken til Louis Vuitton er en sikker vinner blant mødrene i Beverly Hills. Den har lommer som passer både til bleier og flasker. En adresselapp kan spesialbroderes med din babys initialer. Selvsagt får du bagen prydet med det velkjente LV-monogrammet på utsiden. Prislapp: Cirka 11 200 kroner. Louis Vuitton har nylig åpnet butikk i Oslo.

Skos i Gucci
Det aller siste skriket innen barnevogner er merket Bugaboo fra Bas Kosters. Merket er også kommet til Norge. For rundt 12 000 kroner får du en vogn som bare finnes i begrenset antall, med parasoll, myggnett og silke-og lærdetaljer.

Og bare fordi arvingen ikke kan gå enda, betyr ikke det at han eller hun ikke skal kunne skos i det beste på markedet. Gucci har sko som passer babyer allerede i 8-10 måneders alderen. Prisen for denne herligheten ligger på drøye 1100 kroner.

Om babyen skal smykkes i litt bling-bling, er Paris-inspirerte smykker laget av Dinh Van abosolutt blant det hotteste. Deres armbånd kan utvides så det passer selv i voksen alder. Yoya baby boutique i New York, som selger smykket, forteller til CnnMoney at det er i 18 karat gull og med ekte diamanter. Det finnes i mange farger og koster snaue 10 000 kroner. En perfekt dåpsgave, for den som har råd til det.

Vippestol i plexiglass
Bloom har designet en vippestol og en høy sitte stol i svært minimalistisk stil. Vippestolen, som har et understell av plexiglass, har ingen bøyle med raslende leker, slik mange av de tradisjonelle stolene har. Den høye barnestolen kan i et håndgrep gjøres om til en stol som også passer større barn, som en moderne variant av den norske tripp-trappmodellen.

I juni vil disse modellene være til salgs i eksklusive butikker som Giggle i New York og San Francisco og Grow i Chicago, der mange av USAs kjendiser gjør sine babyutstyrkjøp. Pris: Fra 2000-2400 norske kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere