NA24.no

Hadde luksusleiligheter i Brasil

Det bedragerisiktede ekteparet i TA-Invest skandalen har investert i luksusleiligheter i Brasil og i Sverige.

NA24 har tidligere skrevet om at Eva-Karin Haugens og Per Sten Andersens luksusleiligheter i Norge. Disse er lånt opp til pipa.

NA24 - din næringslivsavis

Ekteparet har imidlertid eiendom som det ikke er heftelser på. Ifølge VG har parret investert i luksusleiligheter i Brasil. Handelen skal ha gått igjennom et familiemedlem. I alt skal det dreie seg om kjøp av fire leiligheter i Brasil. To av disse skal være til utleie, mens to skal ha vært satt av til privat bruk. Leiligheten ligger i populære Natal.

I tillegg til dette skal paret ha investert i en herregård i Sverige. På herregården utenfor Arvika i Sverige skal det bedragerisiktede paret ha invitert utvalgte venner og beskjente til sammenkomster.

Til VG sier politiadvokat Christian Stenberg ved Finans- og miljøkrimseksjonen i Oslo politidistrikt at de nå følger pengestrømmen ut fra parets kontoer.

- Det er helt natturlig å følge spor som kan vise att det har gått penger ut av landet. Det bruker vi å være flinke til, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere