Gå til sidens hovedinnhold

Hagen selger brødbaker

Nytt selskap står på salgslisten til Stein Erik Hagens Orkla

Stein Erik Hagen og Orkla vurderer salg av et nytt selskap. Tidligere har Orkla solgt ut bryggerivirksomheten og mediedelen i selskapet. Dessuten har REC og aluminiumsdelen Sapa stått på salgslisten.

Selger Bakers
Nå melder selskapet at bakervirksomheten Bakers vurderes å selges. Det er startet opp en salgsprosess, hvor målet er å få en ny eier på plass i løpet av første halvår 2011.

- Bakervarer er dagsferske, og det krever en annen type forretnings- og distribusjonssystem enn for andre dagligvarer. Således skiller Bakers seg ut fra vår øvrige merkevarevirksomhet, sier adm. direktør Torkild Nordberg i Orkla Brands, heter det i en melding fra selskapet.

I Orkla siden '91
Bakers har vært i Orklas eie siden 1991, og har daglige leveranser av brød, kaker og bakervarer til blant annet dagligvarehandelen, bensinstasjoner og kiosker. Blant de mest kjente produktene er Bakers Naturlig Sunt, Bakern's Ferske, Birkebeinerbrød og Ingers SuperRug.


Bakers har de siste årene vært gjennom store omstillinger, og er i dag et svært konkurransedyktig selskap, opplyser Orkla i meldingen.

Hovedkontoret er på Økern i Oslo. Selskapet har ca. 880 ansatte og hadde i 2009 en omsetning på ca. 1,4 milliarder kroner.

Reklame

Dette gir du til morsdagen

Kommentarer til denne saken