NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,76%
Hallvard Flatlands flotte hus på Nesøya er lagt ut for salg igjen, etter at han ikke fikk solgt det til ønsket pris i forrige runde. Nå har han gått ned fem millioner i pris.
Hallvard Flatlands flotte hus på Nesøya er lagt ut for salg igjen, etter at han ikke fikk solgt det til ønsket pris i forrige runde. Nå har han gått ned fem millioner i pris. Foto: Faksimile Finn.no/Marit Hommedal (NTB Scanpix)

Hallvard Flatland går ned med fem milloner

Sist oppdatert:
Likevel får han ikke solgt huset på Nesøya.

I januar i fjor ble Hallvard Flatland (57) alvorlig kreftsyk. Det så lenge ut til å gå feil ved for programlederen, som lå i tre måneder i koma. Men på mirakuløst vis, ifølge en venn av familien, kom Flatland i stadig bedre form. Etter å ha tilbragt mye tid på Sunnaas sykehus, har han klart å trene seg tilbake til livet.

Tidligere denne måndeden tildelte kulturminister Thorhild Widvey Flatland hedersprisen under Gullruten-utdelingen i Bergen. Han ble omtalt som en person som gjennom årrekker har satt dype og varige spor etter seg i TV-bransje.

Flatland er nå helt frisk, og det ser ut til at han nå omsider vil kvitte seg med huset som han har prøvd å selge i sju år, skriver ukebladet Her og Nå tirsdag.

Tidligere denne måneden fikk Hallvard Flatland Gullrutens hederspris for 2014.

Flatland har en rekke ganger forsøkt å selge den flotte villaen. Tilbake i finanskriseåret 2008 omtalte Nettavisen Flatland som i ett og et halvt år prøvd å selge boligen sin. Boligen var lagt ut på Finn.no flere ganger, med en prisantydning på 25 millioner kroner. 

- Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at journalister har ringt 400 - 500 ganger, sa Finn Unneberg hos Poppe & Co til Nettavisen den gangen. 

Han understrekte imidlertid at Flatland ikke måtte selge den gangen, og tok det hele med ro. 

Flatland kjøpte huset i 1992, og betalte da seks millioner for prakteiendommen. Eieren forteller selv til Dagens Næringsliv at det kostet 15 millioner å bygge huset, som har eget bassengbygg, ni peiser og stor tomt med sol fra morgen til kveld. 

Nå ligger huset altså ute med en prisantydning på 20 millioner, som er fem millioner mindre enn da det første gang i 2007.

- Når man har forsøkt å selge noe i syv år, er det klart man blir litt lei, og dessuten ser man at markedet ikke har vært villig til å betale prisen på 25 millioner. Jeg tror 20 millioner er en svært fornuftig pris og det bør han også få. Huset er meget flott, sier eiendomsmegler Miguel Sørholt til Her og NÅ.


Hallvard Flatlands eiendom har nå en prisantydning på 20 millioner.Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere