NA24.no

Halv milliard for EDB

Endre Rangnes, konsernsjef EDB ASA
Endre Rangnes, konsernsjef EDB ASA Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)
Sparebanken Vest satser på bankdrift hos EDB Business Partner.

Det er klart etter at den dominerende sparebanken på vestlandet har signert en avtale om kjøp av produktløsninger og driftstjenester fra EDB Business Partner ASA for 500 millioner kroner.

Avtalen gjelder i fem år frem til utgangen av 2014.

- Sparebanken Vest er en svært viktig kunde og samarbeidspartner for EDB, og jeg er glad for den tilliten banken viser oss ved å videreføre dette samarbeidet i fem nye år, sier

Wiljar Nesse, konserndirektør for Bank og Finans i EDB i en kommentar.

Avtalen innebærer at EDB får ansvaret for å levere løsninger og drifttjenester til Sparebanken Vest frem til 31. desember 2014. EDB har fra før i flere år vært bankens leverandør av disse tjenestene, og den nye avtalen viderefører dagens samarbeid.

- I vårt valg av leverandør har vi lagt vekt på tilgang til en komplett løsningsportefølje, samt sikker og stabil drift. Vi skal videreutvikle samarbeidet mellom Sparebanken Vest og EDB, basert på åpenhet og tillit. Dette sikrer også Sparebanken Vest nødvendig fleksibilitet og "time to market", sier Jan Erik Kjerpeseth, viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere